Friss és Szaftos

Horrorra szomjazol? Letölthető a FreakShow applikáció!


Már többen nekünk szegezték a kérdést, hogy mégis milyen szabályzat alapján iszunk a műsorunkban, és vajon hol érhető el. Eddig olyan ügyesen kitértünk a válaszadás elől, mint Rick Grimes, mikor zombihordával találja szemben magát, de most végre leránthatjuk a leplet meglepetésünkről. Ivós játékunk teljes szabályzata mától applikáció formájában elérhető egyelőre minden Android készüléken, amit hamarosan az iOS verzió is követni fog.

Az applikáció három fő szabályzatra van bontva, melyeket a műsorunkból már jól ismerhettek. Egy csokorba vannak szedve a horrorfilmes, a zombifilmes illetve a horrorjátékos klisék. Applikációnk segítségével nyomon követhetitek mennyi ital (frissen facsart narancslé..mi más? ugye?) fogyott egy-egy játék alkalmával. Az eredmény utána megosztható bármely általatok preferált közösségi portálon. Emellett az appból mindig eléritek Youtube csatornánkat is, ahol minden héten friss tartalommal várunk Titeket.

A FreakShow Ivós Játék még tesztjelleggel fut, úgyhogy nyüstöljétek, próbálgassátok nyugodtan, mi pedig szívesen fogadjuk az építő kritikákat. Jó szórakozást mindenkinek!

FREAKSHOW IVÓS JÁTÉK LETÖLTÉS

Nincsenek megjegyzések