Friss és Szaftos

A legmagasabb korhatár-besorolást kaphatja a Venom film


Nemrégiben röppent fel a hír, hogy a Sony leporolta régi filmötletét, a Venomot. Habár a studió elengedte játszani a nagyokkal Pókembert a Marvel következő néhány filmjében, a falmászó világának összes elemével ők rendelkeznek, és ezt ki is szeretnék használni. Van miből válogatniuk, hiszen legalább 900 képregénykarakter joga van náluk, és úgy hírlik ők is belecsapnak saját kis univerzumuk építésébe. Ennek a filmes univerzumnak az előfutára lenne a Venom, aminek forgatókönyvét a legfrissebb hírek szerint az Alien: Covenant-et is jegyző Dante Harper írja. 

Az utóbbi időben hatalmasat robbantottak a mozipénztáraknál az olyan R-besorolású (ez a legmagasabb korhatár, amit filmeknek adnak Amerikában) képregényfilmek, mint a Deadpool vagy a Logan. Ezek mellett pedig a korhatáros horrorokra is nagy igény van mostanában, ugyanis az utóbbi időben két horror, a Split és a Get Out is nagyon sokat hozott a konyhára. Ezt a két hullámot szeretné meglovagolni a Sony a Venommal, aminél minden jel arra mutat, hogy egy R-besorolású horror/sci-fi-nek tervezik.

Azoknak, akik nem tudnák, Venom egy földönkívüli létforma, aki nem éppen kedves szándékú szimbiótaként kapcsolódik gazdatestére, és a mai napig Pókember egyik legnépszerűbb ellenfeleként tartják számon a rajongók. A film azonban semmilyen módon nem fog majd kapcsolódni Pókfejhez, így kíváncsian várjuk, milyen fajta megközelítést kap a hírhedt karakter. 

A Venom már jövőre, azaz 2018 októberében kerül bemutatásra a tengerentúli mozikban.

Nincsenek megjegyzések