Friss és Szaftos

10 TOVÁBBI horror amit látnod kell 2018-banMi a Freakshownál úgy tartjuk, hogy horrorból sosem elég, mostanság pedig úgy látszik hogy Hollywood is osztja ezt a véleményt, és szinte futószalagon szállítják a filmeket. Nem is olyan rég már láthattatok tőlünk egy videót 10 kötelező horror filmről ami idén kerül majd a mozikba, de a lista itt nem érhet véget, ezért jöjjön most további 10 horror film, amire érdemes lehet odafigyelni 2018-ban.

Mom and Dad

Szülőnek lenni nagyon nehéz feladat ... a kis porontyok néha képesek a szülőket annyira az őrületbe kergetni, hogy akár egy kanál vízbe is belefojtanák őket ... mármint, legalábbis én így hallottam. Az Anya és Apa c. horror filmben ezt a frázist a gyakorlatban is megpróbálja végrehajtani Nicholas Cage és Selma Blair, akik két szülőt fognak alakítanak, akiket egy rejtélyes vírus fertőzött meg, minek
hatására gyermekeik életére törnek. A trailer elég pörgős, mi kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.

A Quiet Place

A Quiet Place c. horror nálunk áprilisban kerül a mozikba, és egy elszigetelt helyen élő családról fog majd szólni, akik teljes csendben élik az életüket. Mindezt persze nem csak úgy mókából teszik, hiszen a környék otthont ad egy szörnyetegnek is, akit elsősorban a hang vonz, így aztán a kis család tagjai jobb ha kétszer is meggondolnak minden tüsszentést vagy fingást, mert az életükbe kerülhet. Érdekes és ígéretes koncepció, főleg hogy a szereplők között lesz a mindig dögös Emily Blunt.

The Meg

A Meg c. cápás horror film címénél valszeg már csak a története zavarba ejtőbb, amiben Jonas Taylor alias Jason Statham egy 70 láb hosszú cápatámadásban elveszíti a legénységét, amire rámegy jóformán mindene, a karrierét és házasságát is beleértve, de 5 évvel később kénytelen újra szembenézni a szörnyeteggel, amikor ex-felesége egy hajóban reked a nyílt vízen ... hát, ja ... ez a történet már messziről is elég halszagú, de azért megnézzük? Meg hát.

The Strangers 2:Prey at Night

A Strangers első része 10 éve jelent meg, és Magyarországon idén márciusban érkezik a második rész ami az eredeti film folytatása lesz. Trailer alapján a történet meglehetősen közel áll az első filmhez, vagyis három maszkos idegen, látszólag teljesen indokolatlanul terrorizálni kezd egy elszigetelt családot. A formula egyszer már működött, az első rész ugyanis nagyot ment Hollywoodban, működhet ez még egyszer, bár én titkon reménykedem benne hogy lesz benne némi újdonság is, nem csak az első rész újracsomagolva.

Cloverfield 3 - God Particle

A Cloverfield harmadik része az Egyesült Államokban áprilisban kerül majd bemutatásra, a hazai premier viszont egyelőre nem ismert, és a filmről is nagyon minimális információ áll rendelkezésre, mivel szinte teljes hírzárlat alatt készül. Annyi biztos, hogy a producer az első két részt is egyengető J.J.Abrams lesz, a történet pedig egy asztronauta csapatot fog figyelemmel kísérni, akik a nemzetközi űrállomáson dokkolva küzdenek majd a túlélésért. Bár az előzetes történet hallatán nincs igazán ok a libabőrre, de az első két rész alapján azért bőven van okunk bizakodni.

Slice

Jó a horror, de nem lehet mindig csak rettegni, néha nevetni is kell. A Szelet c. horror-komédia reményeink szerint pontosan ezt fogja majd szolgáltatni, amire egy egészen színes és érdekes stáb verődött össze. A filmben szerepet kap az amerikai Chance the Rapper, Joe Kerry a Stranger Things-ből, a dögös Katherine Cunningham és még sokan mások. A trailerből ... ahogy azt ti is láthatjátok ... az ég világon semmi nem derül ki, a körömhegynyi történetből pedig csak annyi, hogy egy pizzafutár halála körül fog táncolni majd a várhatóan teljesen elborult történet. Lássuk.

Anna and the Apocalypse

Nagy-nagy örömömre, idén sem maradunk zombis filmek nélkül, erről többek között gondoskodni fog Anna és az apokalipszis, ami egy igen sajátos kombó lesz majd, egy horror-komédia-musical, ami egy olyan összetétel amit még nem nagyon láttam és a főszerepben is a számomra ismeretlen Ella Hunt és Malcolm Cumming fog majd öldökölni és énekelni, de persze a sok kérdőjel még nem jelenti azt, hogy rossz film lesz, sőt, a trailer nagyon állat lett.

Hellraiser: Judgment

Szinte megszámolni sem lehet már hogy a hány film készült Hellraiser névvel, de úgy látszik a készítők szerint nem elég, mivel idén érkezik a Hellraised Judgment. Bizakodásra ad okot, hogy az író és rendező is az a Gary J Tunnicliffe, aki évtizedek óta a hollywood-i horrorok világában munkálkodik, bár eddig főleg maszkmesterként alkotott maradandót, azért a lehetőséget adjuk meg, annyi biztos hogy a maszkokkal nem lesz gond, bár talán nem a legjobb ómen, hogy Gary asszisztált a 2001-es Hellraiser nyomorúságos bukásához is, reméljük hogy ezúttal egy kicsit helyrerakja Pinhead megtépázott hírnevét.

Predator

A Predátor filmek negyedik része Augusztusban érkezik kis hazánkba, a rendező Shane Black, aki az eredeti 1987-es predátor filmben még színészként nyomatta, mellette lesz még Fred Dekker, aki főleg régebbi filmeket vitt sikerre, mint például a Night of the Creeps, vagy a Monster Squad. A színészgárdában lesz a szemrevaló Olivia Munn és Yvonne Strahovski ... hála az égnek ... már rossz film nem is lehet, és annyi még biztos, hogy az 1987-es eredeti film remake-je lesz majd. Nekem azért vannak kétségeim hogy a világnak szüksége van egy újabb Predátor filmre, de ki tudja, végül is Chucky is évről-évre csak jobb.

The Return of the Killer Klowns from Outer Space in 3D

Ha a Predátornál még kétségeim voltak, akkor most szinte biztosan állíthatom hogy a világ nincs készen erre. 2018-ban jön a Gyilkos bohócok visszatérése az Űrből, méghozzá 3D-ben. Már a címből is nyilvánvaló, hogy komédiáról van szó ... hát legalábbis nagyon remélem ... az iró rendező pedig a Chiodo klán lesz, akik az eredeti filmet is világra hozták. Annyi biztos, hogy az eredeti 30 évvel ezelőtti történet folytatása lesz a film, vagyis bohócoknak tűnő gyilkos idegenek szállják majd meg a földet, az emberiségnek pedig ideje erőt venni a bohócoktól való félelmén, és szembeszállni velük. .. Hallod ezt Dezsi, jönnek a bohócok?!

Ez lett volna 10 TOVÁBBI horror, amit érdemes lehet megnézni 2018-ban.

Nincsenek megjegyzések